✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Tacxtrainer TRAINER NEO 2T SMART

1.299,00

TRAINER NEO 2T SMART

Slechts 1 resterend op voorraad

Niet gevonden wat je zoekt? Bij Velodroom willen we nét dat stapje verder gaan om je te helpen. Daarom kun je ons altijd bellen of mailen. We horen graag van je!
T: 050 503 39 07
E: info@velodroom.nl

Tacxtrainer TRAINER NEO 2T SMART

OORVERDOVEND STIL
Dankzij de nieuw ontworpen magneten is de NEO 2T Smart een stuk stiller. De inwendige luchtverplaatsing en de trillingen zijn teruggedrongen. Daardoor is de trainer opvallend stil.

EEN COMFORTABELERE ERVARING
NEO 2T reageert direct op veranderingen in snelheid of helling en zorgt dat u een aantal graden naar links en rechts kunt bewegen tijdens het fietsen. Hierbij wordt de natuurlijke beweging van uw lichaam gevolgd.

DYNAMISCHE INERTIE
Om een binnen een rit in de buitenlucht te simuleren, regelt de dynamische traagheid de massatraagheid en compenseert deze het gewicht, de snelheid en de hellingshoek om uw rit realistischer te maken.

WEGGEVOEL
Tacx-software of de Zwift-app zorgen dat de trainer trilt, en simuleren het gevoel van verschillende wegoppervlakken, zoals kasseien en grind.

TOTAALERVARING
Wanneer je de afdalingssimulatie aansluit op een externe voedingsbron, worden afdalingen nauwkeurig gesimuleerd.

De ultieme indoor trainingshulpmiddelen.
VERBETERDE PEDAALSLAG-ANALYSE
Door fietsdynamica toe te voegen met standaard ANT+® connectiviteit, kun je met NEO 2T Smart je pedaalslag analyseren met externe software, zoals die van onze Edge® fietscomputers.

KRACHTIG GEBOUWD
De NEO 2T Smart trainer heeft een nieuw motorontwerp dat meer vermogen levert bij lage snelheden. Dit geeft een sterk verbeterd rijgevoel tijdens het klimmen of accelereren.

KLAAR VOOR DE SPRINT
De 32 geïntegreerde neodymium-magneten zorgen voor een sterke remkracht en een groot vermogen. NEO 2T Smart biedt maximale stabiliteit, zelfs tijdens explosieve sprints, tot 2,200 watt.

KLIM HOGER
Haal het meeste uit je intensieve work-outs door te trainen op realistisch gesimuleerde hellingen tot een hellingshoek van 25%.

NAUWKEURIG EN BETROUWBAAR
Houd je prestaties en vorderingen bij met betrouwbare, consistente metingen – geen kalibratie nodig. Hieronder vallen vermogen, snelheid en cadans, nauwkeurig gemeten met een ongelooflijke precisie die niet meer dan 1% afwijkt.

Het is volledig verbonden, zodat je op jouw manier kunt trainen.
UITERST COMPATIBEL
NEO 2T Smart communiceert via Bluetooth® Smart-technologie en het ANT+® FE-C protocol, zodat het werkt met een aantal populaire trainingsapps zoals TrainerRoad en Zwift.

OOK ZONDER CONNECTIVITEIT
Je kunt de trainer ook in stand-alone modus gebruiken. Wanneer de trainer niet is aangesloten, wordt een vlakke weg gesimuleerd. Hoe sneller je fietst, hoe hoger de weerstand.

COMPATIBILITEIT MET TOESTELLEN
Verbind de NEO 2T Smart met meerdere toestellen tegelijk. Zo kun je genieten van Tacx-software en je prestaties volgen op je Garmin fietscomputer .

TACX-TRAININGSSOFTWARE
Profiteer van een bibliotheek met meer dan 100 hoogwaardige, levensechte video's. Zo kun je de sensatie van het fietsen door de steile Alpen of op de kasseien van Milaan ervaren.

TACX-TRAININGSPLANNEN
Efficiënt gestructureerde trainingsplannen, ontworpen voor jouw fitnessniveau, helpen jouw specifieke doelen te bereiken. Houd een wedstrijd met live tegenstanders, upload GPS-gegevens, rijd met 3D-kaarten en meer.

SPECIFICATIES

Extra informatie

Merk

Tacxtrainer

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram