✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Word ook Koploper

En krijg megaveel voordeel

Koplopers krijgen voordeel bij Velodroom

Koplopers krijgen megaveel voordeel bij Velodroom en geselecteerde partners. Hierbij moet je denken aan korting op artikelen en speciale aanbiedingen. Daarnaast krijg je voorrang bij workshops, clinics en evenementen. En organiseren we speciale Koploper-avonden. Oh ja, bij dit alles hoort een goedgevulde goodiebag. Kortom, die wil je en daar wil je bij horen!

 

Hoe word je koploper?

Je wordt automatisch Koploper bij aanschaf van een fiets. Dan ontvang je sowieso dé Koploper goodiebag en een envelop met vouchers voor megaveel voordeel. Daarnaast houden we je per mail op de hoogte van alle nieuwtjes voor Koplopers.
 
Vraag in de winkel naar de exacte voorwaarden! 
Bekijk onze fietsen

Ben je al koploper? let op je mail!

Als je Koploper bent, ontvang je regelmatig Koploper-nieuwsbrieven in je mailbox. Deze staan boordevol met nieuws, voordeeltjes en leuke activiteiten speciaal voor Koplopers. Hou dus je mail in de gaten. Want echte Koplopers lopen voor!

Voorwaarden

Als je Koploper wordt, ontvang je een envelop met een aantal vouchers. Hieronder vind je de algemene  voorwaarden die per voucher gelden:

  • Voor alle vouchers geldt dat deze niet inwisselbaar zijn voor geld.
  • Deze voorwaarden zijn van toepassing op vouchers die worden aangeboden in het kader van het Koplopers-programma.
  • De aard, waarde, duur, eventuele vervaldatum en/of toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je op de vouchers.
  • Vouchers uitgegeven door Velodroom / Koplopers-programma zijn uitsluitend inwisselbaar terzake van de diensten of producten zoals vermeldt op de vouchers.
  • Vouchers kunnen niet gecombineerd worden met een andere acties of aanbiedingen.
  • Indien het toegoed op de voucher niet volledig wordt gebruikt is er geen recht op restitutie van het resterende gedeelte.
  • Het is niet toegestaan vouchers of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten.
  • Het is niet toegestaan vouchers op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
  • Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om deze voorwaarden telkens voor het gebruik van een voucher te raadplegen.

 

misschien is dit ook iets voor jou?

nieuws 
we hebben je zoveel te vertellen!

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram