3.000 m2 fietsplezier • Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Werken bij Velodroom

Kom jij ons team versterken?

kom jij bij team velodroom?

Velodroom is de grootste (en mooiste!) fietsenzaak van het noorden. We willen óók de winkel zijn waar klanten terecht kunnen voor persoonlijk advies, een oplossing op maat en een fijne sfeer. De liefde voor de fiets en voor de sport staat bij ons voorop.
 
Plezier in het werk vinden we belangrijk. De sfeer op de werkvloer is daarom informeel en als werknemer heb je veel vrijheid. We vetrouwen er op dat je oud en wijs genoeg bent om het beste uit jezelf en je collega’s te halen. En alles met maar 1 doel voor ogen: onze klanten moeten zo goed mogelijk geholpen worden. Dat is onze drijfveer, dat is ons bestaansrecht. 
 
En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!
 

Team Velodroom zoekt: flexibele verkopers voor fietsen, kleding en/of accessoires (zaterdaghulp)

Heb jij een passie voor de fiets en alles wat daarbij komt kijken? Vind je het leuk om met mensen om te gaan die graag fietsen en ben je klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken nieuwe collega’s die ons willen helpen op de zaterdag. Je gaat dan aan de slag op onze kleding & accessoires-afdeling en/of bij onze stadsfietsen en e-bikes. We kijken graag met jou waar jouw passie en kunde ligt.

Ben jij dit?

  • Je bent snel beschikbaar en op zoek naar een leuke bijbaan.
  • Je bent enthousiast en spontaan.
  • Je begrijpt wat klantvriendelijkheid is en gaat voor maximale score op klanttevredenheid.
  • Je hebt affiniteit met fietsen, of liever nog: fietsen is je passie en je volgt de laatste fietstrends op de voet.
  • Je hebt verkoopervaring: je hoeft geen doorgewinterde verkoper te zijn, maar een beetje ervaring is fijn. Dat hoeft niet perse in een fietsenwinkel te zijn.
  • Je wilt op zaterdag werken: elke zaterdag van 09.00 tot 17.00. Wellicht in de toekomst ook op zondag of incidenteel een andere dag van de week.
  • Je wilt fijne collega’s die iets voor elkaar over hebben en ook lekker kunnen lachen.

hoe kun jij solliciteren?

Is dit jouw bijbaan? Stuur ons dan vandaag nog je brief en CV. Stuur dit via de e-mail naar administratie@velodroom.nl. Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan en we hopen dat het klikt. Wie weet ben jij binnenkort de nieuwste aanwinst van Team Velodroom!

misschien is dit ook iets voor jou?

BIKEFITTING 
JE FIETS OP MAAT

nieuws 
we hebben je zoveel te vertellen!

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram