✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Bikefitting

Onmisbaar als je lekker op de fiets wilt zitten

Velodroom Bikefit, onmisbaar als je lekker op de fiets wilt zitten

We willen graag iedereen plezier in fietsen brengen. En dat graag op een gezonde, verantwoorde en pijnloze manier. Wil je graag beginnen of ben je net begonnen, dan is een check van je fietshouding een goed idee. Dit kan uitstekend op de IDmatch bikelab.

Fiets je al jaren, maar merk je dat het niet meer zo soepel gaat? Of wil je nu eindelijk eens die Mont Ventoux op? Of fiets je steeds een beetje fanatieker, en wil je je houding verantwoord optimaliseren om nóg wat harder te gaan? In deze gevallen en al het andere dat met fietsgezondheid te maken heeft, kan Velodroom je verder helpen met het Retül bikefit systeem

Een professionele bikefit is onmisbaar bij het juist afstellen van je fiets. De optimale zitpositie voorkomt klachten en pijn tijdens en na het fietsen. Met een bikefit uitgevoerd door onze deskundigen op het het Retül systeem ben je verzekerd van de juiste afstelling van je fiets.

 

een basis bikefitting met de Idmatch smart bike

Tijdens de basis bikefit wordt er gebruik gemaakt van de Idmatch Smart Bike. Deze wordt afgesteld aan de hand van realtime data, een 3D-camera en zeer geavanceerde software. Dankzij uitgebreid wetenschappelijk onderzoek kan de fiets hiermee in de ideale houding worden afgesteld. De ideale fietshouding is voor iedere persoon anders. Persoonlijke eigenschappen, zoals lichaamsmaten, souplesse en je doelen, zijn bepalend voor de positie op de fiets. Tijdens de fit wordt hier uitgebreid over gesproken. 

 

Bikefit basis

 • - Bikefit met een fiets-specialist van Velodroom op onze Smart Bike
 • - 3D-bodyscan Selle Italia ID-Match
 • - Advies over afstelling van huidige fiets
  en/of maatvoering nieuwe fiets
 • - Aanpassen van fiets op basis van het advies
 • - Duurt ongeveer een uur

 

€ 75.-

Plan een datum

een uitgebreide bikefitting met de Retül FIT meting.

Retül Fit is meer dan gewoon maar een Bike Fit, het is een manier om meer te weten te komen over je lichaam, de oorzaak van je pijntjes en kwaaltjes, en hoe je met een goede pasvorm je fietsdoelen kunt behalen.

Met behulp van de 3D motion capture-technologie meet het Retül-systeem nauwkeurig elke bewegingsgraad en millimeter van de afstand, zodat jij en onze fitter data krijgen ter ondersteuning van de keuzes die worden gemaakt tijdens de afstelling van uw fietsuitrusting en persoonlijke rijervaring.

 

Bikefit Retül

 • - Bikefit met een specialist van Velodroom op je eigen fiets.
 • - Door middel van 8 LED-markeringen op anatomische punten van je lichaam verzamelt het Retul Vantage Motion systeem real-time driedimensionale data. 
 • - Onze bikefitter analyseert deze real-time dynamische gegevens en past de fiets aan. 
 • - Nadat jullie samen tot de definitieve fietspositie zijn gekomen wordt er een digitale kaart van de fietsopstelling gemaakt.
 • - Duurt ongeveer 2,5 uur

€ 225.-

Plan een datuminteresse?

Interesse in een basis of Retül bikefitting? Plan een datum via onderstaand formulier.

 

Laden...

misschien is dit ook iets voor jou?

nieuws 
we hebben je zoveel te vertellen!

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram