✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Werken bij Velodroom

Kom jij ons team versterken?

kom jij bij team velodroom?

Velodroom is de grootste (en leukste!) fietsenzaak van het noorden. We willen óók de winkel zijn waar klanten terecht kunnen voor persoonlijk advies, een oplossing op maat en een fijne sfeer. De liefde voor de fiets staat bij ons voorop.
 
Plezier in het werk vinden we belangrijk. De sfeer op de werkvloer is daarom informeel en als werknemer heb je veel vrijheid. We vertrouwen er op dat je oud en wijs genoeg bent om het beste uit jezelf en je collega’s te halen. En alles met maar 1 doel voor ogen: onze klanten moeten zo goed mogelijk geholpen worden. Dat is onze drijfveer, dat is ons bestaansrecht. 
 
En daar kunnen we wellicht jouw hulp goed bij gebruiken! Hier onder vind je onze vacacture(s). Staat jouw droombaan er niet bij? Dan verzin je 'm toch zelf!  Je kunt ons altijd laten weten dat je heel graag bij ons wilt werken,  dat snappen wij! En misschien delen we jouw droom wel!
 
Neem contact met ons op

VACATURE VERKOOPMEDEWERKER

Het gaat goed met Velodroom, dus we zijn (opnieuw) op zoek naar versterking. We zoeken een verkoper of verkoopster die blij wordt van elektrische fietsen, bakfietsen, stadsfietsen, trekkingfietsen en ga zo maar door. We willen graag iemand aannemen die sterk in z'n schoenen staat, affiniteit heeft met fietsen en bewegen en klanttevredenheid op 1, 2 en 3 heeft staan. 

WAT BIEDEN WE?

 • Het gaat om een voltijdfunctie (32-40 uur per week) waarbij je met grote regelmaat op zaterdag werkt
 • Je krijgt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Motorvoertuigen & Tweewielerbedrijf
 • We bieden veel ruimte en mogelijkheden voor studie en ontwikkeling binnen de tweewielerbranche
 • Je werkt in een informele sfeer waarin eigen initiatief en verantwoordelijkheid een pré zijn
 • Je collega's zijn sportieve en vriendelijke fietsliefhebbers met gevoel voor humor
 • Je werkt in de mooiste en beste fietsenwinkel van Nederland!

WIE ZOEKEN WE?

 • Je bent klantvriendelijk en kunt met iedereen vlot overweg, jouw enthousiasme werkt aanstekelijk.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en een echte passie voor fietsen.
 • Kennis en ervaring? Als je al ervaring hebt met de verkoop van fietsen of werken in een winkel in het algemeen, is dat hartstikke fijn. Weet je nog niet van de hoed en de rand? Geen probleem. Wij vinden inzet en positiviteit belangrijker. De rest kan je leren.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent best bereid om af en toe op andere dagen of uren te werken dan je gewend bent.

WAT GA JE DOEN?

 • Je houdt je bezig met alles rondom onze e-bikes: advies en verkoop aan klanten. Hierbij hoort ook advies en verkoop van aanverwante artikelen, zoals tassen, fietsendragers, kleding.
 • Je zorgt ervoor dat de e-bikes goed gepresenteerd staan in onze winkel.
 • Je geeft klanten met plezier uitleg en informatie

HOE SOLLICITEER JE?

Lijkt het je wat? Stuur ons dan een e-mail! Wat ons betreft hoef je geen moeite te stoppen in een gelikte brief, maar we willen wél graag van je weten waarom je graag bij ons komt werken. Ook een CV met je werkervaring is handig, dus stuur die even mee. Ook dat CV hoeft geen kunstwerk te zijn, zolang het maar duidelijk is. Heb je vragen over de vacature? Bel, mail of app dan, we bijten niet. Je kunt vragen naar Claudia Brink of Berend Slagter.

Je mail met CV kan je sturen naar administratie@velodroom.nl. Bellen en appen kan naar 050-5033907

We horen graag van je!

misschien is dit ook iets voor jou?

nieuws 
we hebben je zoveel te vertellen!

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram