3.000 m2 fietsplezier • Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

SPAAK Velocafé

Sterke koffie en sterke verhalen

SPAAK VELOCAFÉ: ONZE EIGEN RAVITAILLERING

We faciliteren je binnen Velodroom volledig op alles wat met fietsen te maken heeft. Waar het ons immers echt om gaat is het plezier in fietsen. Dát proberen we onze bezoekers vooral mee te geven. Velodroom is daarom meer dan alleen een winkel. Het is een ontmoetingsplaats voor iedereen die plezier heeft in fietsen.

 

Het SPAAK VeloCafé is een hotspot waar je terecht kunt voor een kop koffie of iets meer, met anderen kunt ouwehoeren over je laatste rit, of een van de voorjaarsklassiekers kunt kijken. Of natuurlijk gewoon even rustig relaxen na een mooie tocht door het Drentse land. Wil je geen koffie of appeltaart? Neem een sportgel of voedingsreep uit het brede assortiment sportvoeding.


SPAAK VeloCafé is ook het centrale punt voor alle evenementen, clinics en bijeenkomsten die worden georganiseerd.

je vindt SPAAK ook in Groningen

Velodroom werkt samen met SPAAK. Je vindt ook in Groningen een fietscafé. 
Je vindt SPAAK Groningen aan de Oude Boteringestraat 66. Je kunt daar ook terecht als niet-fietsliefhebber voor een goede kop koffie, een heerlijke lunch of  een lekker homemade taartje. 

misschien is dit ook iets voor jou?

BIKEFITTING 
JE FIETS OP MAAT

nieuws 
we hebben je zoveel te vertellen!

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram