✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Wij zijn Velodroom

Aangenaam kennis te maken

BikeLife Roden is sinds 2020 Velodroom. Een naam die niet voor niets is gekozen. Wij zijn walhalla voor de fietsliefhebber, een snoepwinkel voor de fietsfanaat, een pretpark voor de fietsgek. De sterkste merken, de beste service, fietsactiviteiten en de mooiste verhalen vind je hier onder één dak: maar liefst 3.000 m2 fietsbelevenis.

wij gaan voor plezier

Bij Velodroom kan je alles, maar dan ook echt alles, vinden op het gebied van fietsen. Stadsfietsen, elektrisch, race, mountainbike. Noem het maar op. We helpen je daarbij zo goed mogelijk met service en bijvoorbeeld een bikefitting. Dat is ons werk. Onze missie is iedereen het plezier in fietsen te brengen. Dat doen we al sinds 1994 vanuit BikeLife. In 2020 is dat Velodroom geworden. Alex Kapma, een van de grondleggers van BikeLife, heeft met Velodroom zijn persoonlijke droom uit laten komen van hoe een rijwielwinkel volgens zijn visie behoort te zijn. Het breedste assortiment, maar vooral de gastvrijheid, hoog serviceniveau en saamhorigheidsgevoel onder fietsers.  En daar zijn we gewoon megatrots op.
Kom langs!

Maak kennis met Team Velodroom

misschien is dit ook iets voor jou?

nieuws 
we hebben je zoveel te vertellen!

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram