✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Bikefitting

Onmisbaar als je lekker op de fiets wilt zitten

je fiets op maat met Id match bikelab

We willen graag iedereen plezier in fietsen brengen. En dat graag op een gezonde, verantwoorde en pijnloze manier. Wil je graag beginnen of ben je net begonnen, dan is een check van je fietshouding een goed idee. Fiets je al jaren, maar merk je dat het niet meer zo soepel gaat? Of wil je nu eindelijk eens die Mont Ventoux op? Of fiets je steeds een beetje fanatieker, en wil je je houding verantwoord optimaliseren om nóg wat harder te gaan? In deze gevallen en al het andere dat met fietsgezondheid te maken heeft, kan Velodroom je verder helpen. 

Een professionele bikefit is onmisbaar bij het juist afstellen van je fiets. De optimale zitpositie voorkomt klachten en pijn tijdens en na het fietsen. Met een bikefit in het idmatch Bikelab ben je verzekerd van de juiste afstelling van je fiets.

 

Hier vind je ons

een bikefitting met de smart bike

Tijdens de fit wordt er gebruik gemaakt van de Smart Bike. Deze wordt afgesteld aan de hand van realtime data, een 3D camera en zeer geavanceerde software. Dankzij uitgebreid wetenschappelijk onderzoek kan de fiets hiermee in de ideale houding worden afgesteld. De ideale fietshouding is voor iedere persoon anders. Persoonlijke eigenschappen zoals lichaamsmaten, souplesse en je doelen, zijn bepalend voor de positie op de fiets. Tijdens de fit wordt hier uitgebreid over gesproken. Ook wordt er gekeken naar de afstelling van je schoenplaatjes. Met behulp van de Cleat Fit wordt de stand van de voeten gemeten en de schoenplaatjes gepositioneerd.

 

Direct contact opnemen

Bikefit BASIC

  • Bikefit met een fiets-specialist van Velodroom op onze Smart Bike
  • 3D-bodyscan Selle Italia ID-Match
  • Advies over afstelling van huidige fiets
    en/of maatvoering nieuwe fiets
  • Aanpassen van fiets op basis van het advies

 

€ 75.-interesse?

Interesse in een bikefitting? Neem dan contact met ons op.

 

Direct contact opnemen

misschien is dit ook iets voor jou?

nieuws 
we hebben je zoveel te vertellen!

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram