✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Wielerwellness

Zorg goed voor je fiets én jezelf!

Velodroom Wielerwellness: kies het perfecte onderhoudspakket!

Het is belangrijk om je fiets goed te onderhouden. Hij (of zij!) heeft soms gewoon een beetje liefde nodig. En liefde voor de fiets, die hebben wij genoeg. Onze monteurs zorgen er voor dat jouw trouwe tweewieler weer perfect de deur uit gaat, helemaal klaar voor een nieuw avontuur, de volgende koers, een heerlijke fietstocht of gewoon een woon-werk ritje. Wat je ook gaat doen: je fiets is er klaar voor!

Check hieronder onze pakketten voor stadsfietsen, trekkingfietsen en E-Bikes

Of je nou een mooiweerfietser, vakantiefietser of woon-werkfietser bent, je fiets moet het gewoon doen. Goed onderhoud is geweldig belangrijk: onderdelen gaan langer mee, het is goed voor je portemonnee en het fietsplezier gaat flink omhoog! Welk onderhoudspakket kies jij?

Reparatieplanner

Check hieronder onze pakketten voor racefietsen

Geniet jij ook zo van een soepel rijdende, kraakvrije en heerlijk stille fiets? Dan is goed onderhoud ontzettend belangrijk. Daar kan je zelf natuurlijk veel in doen, maar soms zijn er experts nodig. Je fiets is daarom in goede handen! En als Shimano Service Center weten we zeker dat wij de juiste kennis in huis hebben!

Reparatieplanner

Check hieronder onze pakketten voor mountainbikes

Mountainbikes krijgen het vaak flink voor de kiezen. Jij remt vast niet voor een flinke plas, het stof kruipt overal tussen en op een flink technische route krijgt de fiets er ook aardig van langs. Wij zorgen dat alles blijft werken zoals het moet!

Reparatieplanner

misschien is dit ook iets voor jou?

nieuws 
we hebben je zoveel te vertellen!

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram