✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Vacature fietstechnicus

Kom werken bij de leukste fietsenwinkel van Nederland!

VACATURE MECHANIER / FIETSTECHNICUS

OVER VELODROOM

Velodroom hoort bij de mooiste fietsenwinkels van Nederland en werd in 2022 verkozen tot Tweewielerwinkel van het Jaar. Ons assortiment in uniek in Nederland. Zo hebben we vrijwel alle topmerken onder 1 dak, waarbij de collectie ook erg breed is: van racefiets tot mountainbike, van e-bike tot bakfiets. Alles met een sportief karakter, want daar ligt ons hart nu eenmaal. Velodroom is onderdeel van de Century Autogroep.

HET TEAM

Als mechanieker werk je in een divers en enthousiast team met liefde voor de fiets. Onze werkplaatsmedewerkers zijn gewend veel samen te werken en de schouders er onder te zetten. Elkaar helpen en controleren is onderdeel van die samenwerking, van elkaar leren ook.

DE CULTUUR

Vrijwel iedereen bij Velodroom fietst actief en heeft daar veel affiniteit mee. Werknemers mogen veel verantwoordelijkheid nemen en krijgen veel vertrouwen. We lachen veel en proberen elke dag zo leuk mogelijk te maken. De sfeer is daardoor informeel, zowel onderling als met onze klanten.

DE FUNCTIE

 • Je onderhoudt en repareert allerlei soorten fietsen volgens een centrale planning, in overleg met je collega’s
 • Je overlegt met klanten over de voortgang van de reparatie
 • Je maakt fietsen winkelklaar zodat deze in de winkel gepresenteerd kunnen worden
 • Je maakt verkochte fietsen rijklaar volgens de wensen van de klant zodat deze uitgeleverd kunnen worden

Wat wij van je vragen:

 • Je hebt ervaring in het repareren en onderhouden van fietsen. Diploma’s zijn fijn, maar dat vinden we minder belangrijk dan ervaring of talent.
 • Je bent een flexibele en prettige collega. Het werk kan druk en onvoorspelbaar zijn, dus de bereidheid om elkaar helpen is onmisbaar.
 • Je bent stressbestendig. We zijn een grote winkel en er gebeurt veel tegelijk.
 • Je bent klantvriendelijk. Klanttevredenheid en service staan bij Velodroom voorop, en jij bent daar een ambassadeur van.

WAT WE BIEDEN

 • Een voltijd functie als mechanieker / monteur voor 38 uur waarbij je van maandag tot en met vrijdag werkt. We vragen je af en toe op zaterdag bij te springen, waarbij je die tijd natuurlijk doordeweeks mag compenseren. Een deeltijdfunctie is in overleg wellicht ook mogelijk.
 • Een eigen werkplek in een moderne werkplaats met Shimano Service Center-erkenning
 • Een marktconform salaris volgens de CAO Motorvoertuigen en Tweewielers
 • Een aantrekkelijke personeelskorting op ons assortiment
 • Uitgebreide mogelijkheden tot scholing en ontwikkeling, ook via de mogelijkheden bij Century Autogroep

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Is dit jouw droombaan, of wil je meer weten over Velodroom of de functie? Neem dan contact met ons op. Contactpersoon is Stefan van Bolhuis, hij kan je meer vertellen. Mailen kan naar communicatie@velodroom.nl en bellen doe je op 050-5033907. Een brief of CV is niet per sé nodig, maar mag natuurlijk wel.

misschien is dit ook iets voor jou?

nieuws 
we hebben je zoveel te vertellen!

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram