✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

GROEN OP WEG
MET VELODROOM EN CENTURY!

GROEN DOEN
GEEN SPIJT VAN VITALITEIT

Of je nou een e-bike, bakfiets,  racefiets, mountainbike of gravelracer zoekt: bij Velodroom hebben we het allemaal. Dat komt omdat we van de fiets houden, en we vinden het superleuk om dat gevoel met zo veel mogelijk mensen te delen. 

Dat geldt natuurlijk zéker voor jou, onze collega uit de auto-kant van het bedrijf. Want auto's zijn natuurlijk schitterend, maar ze dragen niet veel bij aan jouw vitaliteit. Door regelmatig op de fiets te stappen blijf je gezond en voel je je fitter. Als 'ie de auto vervangt draag je ook nog eens bij aan een groenere wereld. Daar worden we toch blij van?

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFRIT!

Wil je eens ervaren hoe het is om elektrisch te fietsen? Of om lekker rond te suizen op een racefiets of mountainbike? Meld je dan aan via onderstaand formulier, dan regelen Century en Velodroom een heerlijke proefrit tijdens de Groen op Weg-week!

  DOE MEE MET DE
  GROEN op WEG-TOERTOCHT!

  RIJD JIJ ONZE TOERTOCHT op 20 MEI?

  Century en Velodroom hebben speciaal voor jou een fijne route uitgepijld vanaf de mooiste fietsenwinkel van (Noord)-Nederland. De tocht is vooral geschikt voor stadsfietsen, e-bikes en racefietsen, voor de mountainbike biedt 'ie wat te weinig uitdaging.

  De route is ongeveer 30 kilometer lang, starten kan tussen 10:00 en 14:00 en we ontvangen je met een kopje koffie en een lekker gebakje. Fijn toch? We vragen je wel om je even aan te melden, dat kan via het formulier hiernaast.

  Wil je tocht graag combineren met een proefrit op 1 van onze fietsen? Vul dan het formulier hierboven ook even in. Kies dan als voorkeursdatum 20 mei en geef aan dat je de proefrit graag combineert met de toertocht. Tot de 20e!

   VERBETER JE SKILLS
   OF MAAK KENNIS MET DE MOUNTAINBIKE!

   WIL JIJ de MOUNTAINBIKE ONTDEKKEN? OF JE SKILLS VERBETEREN?

   Ervaren dat fietsen, naast gezond, ook gewoon echt heel leuk is? Geef je dan op voor onze mountainbike-clinic! Geen ervaring? Veel ervaring? Maakt niet uit! Iedereen kan aansluiten, dus voor zowel beginners als gevorderden. De clinic van Velodroom staat garant voor veel plezier en bomvol tips.

   De clinic vindt plaats op 26 mei en we starten om 14.00 uur bij Velodroom in Roden. We fietsen in de bossen van Roden en Norg. Onderweg doen we leuke oefeningen en natuurlijk stoppen we even voor een kopje koffie. Kan iedereen even op adem komen. Rond 17.00 uur zijn we terug in Roden.

   Wil je tocht graag combineren met een proefrit op 1 van onze fietsen? Vul dan het formulier voor de proefrit hierboven ook even in. Kies dan als voorkeursdatum 26 mei en geef aan dat je de proefrit graag combineert met de MTB-toertocht.

   We nodigen voor deze clinic ook klanten uit en we hebben maar een beperkt aantal plekjes. Dus wees er snel bij!

    Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

    magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram