✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Huur je e-bike bij Velodroom

Met onze fietshub is het supermakkelijk!

E-bike nodig? Huur 'm supermakkelijk bij Velodroom!

Wil je voor een korte periode een e-bike huren? Bij Velodroom hebben we een superhandige fietshub waar je heel gemakkelijk comfortabele e-bikes kan huren. Of het nou voor een uurtje, een dag of nog langer is: ze staan voor je klaar.

Omdat we graag willen dat iedereen het gemak van een goede e-bike kan ervaren hebben we er ook een sympathieke prijs aan gehangen. 

Benieuwd hoe het werkt? Wij helpen je.

Om een e-bike te huren bij Velodroom installeer je de Movelo-app op je smartphone. Ben je al bij Velodroom? Volg dan de instructies op het bord in onze hub. Zit je nog thuis? Dan heb je deze twee dingen nodig:
1. De locatie is Velodroom
2. De providercode is "pakdefiets"

Na de installatie kan je credits kopen, deze worden in rekening gebracht bij het huren van de fiets. Heb je vragen? Tijdens de openingstijden van Velodroom is er altijd iemand die je kan helpen.

ZELF EEN HUB BIJ JE BEDRIJF? PROBEER 'm uit VIA VELoDRoom!

Onze fietsen zijn voor iedereen beschikbaar, maar we gebruiken ze zelf ook best veel. Even het dorp in hoeft namelijk niet met de auto. Misschien wil je jouw werknemers wel de gelegenheid geven om te forensen met een fiets van de zaak, of zie je kansen om je personeel vitaler te krijgen met de mede-ondernemers op het bedrijventerrein. Wij zien kansen. Jij ook? Meld je dan hieronder aan en krijg een gratis starttegoed. Zo kan je de hub lekker proberen!

    misschien is dit ook iets voor jou?

    nieuws 
    we hebben je zoveel te vertellen!

    Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

    magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram