✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
Century-Velodroom
0

Specialized Turbo Vado 4.0 IGH

4.100,00

  • Motor: Specialized 2.0(70Nm)
  • Aandrijving: Riem
  • Accu: 710Wh
  • Kleur: Cast Black/silver Reflective
Niet gevonden wat je zoekt? Bij Velodroom willen we nét dat stapje verder gaan om je te helpen. Daarom kun je ons altijd bellen of mailen. We horen graag van je!
T: 050 503 39 07
E: info@velodroom.nl

Specialized Turbo Vado 4.0 IGH

Specialized Turbo Vado 4.0 IGH

Beschouw de Specialized Turbo Vado 4.0 IGH als je high-performance transportfiets. De turbo Vado 4.0 brengt je met een ongeëvenaarde combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en vertrouwen naar je bestemming. Of je hem nu vol laadt met je spullen of er gewoon opspringt en gaat, de volledige kracht en grote actieradius van de Vado zorgen ervoor dat je snel van ‘punt A’ naar ‘punt B’ komt.

De Specialized Vado heeft alles wat je nodig hebt voor elektrisch ondersteund fietsen. Hij biedt een uitgebalanceerde rijervaring en ongeëvenaard comfort. Dit is een echte leider in zijn klasse.

TURBO

Het hart van de Vado is zijn Turbo-technologie, een geavanceerd en geïntegreerd elektrisch fietssysteem dat een combinatie van kracht, natuurlijk gevoel, antidiefstalfuncties, en een volwaardig fietscomputer biedt.

SOEPEL

Blijf comfortabel in het zadel met een 80 mm voorvork, banden met een hoger volume en een verende zadelpen die de harde schokken tussen punt A en B absorbeert.

VEILIG

De Vado heeft een antidiefstalslot ingebouwd in de fiets. Voorkom diefstal door de motor uit te schakelen met een druk op de knop, zodat niemand de motor kan aanzetten zonder dat je telefoon verbonden is met de Specialized-app of zonder je pincode. De accu van de Vado vergrendelt in de fiets, maar kan ook eenvoudig worden meegenomen. En als iemand je fiets probeert te verplaatsen, gaat er een alarm af. Wegwezen, dieven!

Voorzien van DRYTECH-spatborden, LED-verlichting voor en achter, en een HD-bagagedrager met een capaciteit van 27 kg. De achterdrager is compatibel met kinderzitjes.

Lange Actieradius - Met een bereik voor elke rit kun je tot 100 km of 4,5 uur rijden op één lading (eco-modus).

SPECIFICATIES

Extra informatie

Frame type

Mixed

Merk

Specialized

Maat

L

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram