✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
Century-Velodroom
0

Specialized Roubaix Pro

9.000,00

  • Groepset: Shimano Ultegra Di2, 12-speed, 11-34t
  • Frame: Carbon, FACT 10R
  • Wielen: Roval Terra CL II, Tubeless ready
Niet gevonden wat je zoekt? Bij Velodroom willen we nét dat stapje verder gaan om je te helpen. Daarom kun je ons altijd bellen of mailen. We horen graag van je!
T: 050 503 39 07
E: info@velodroom.nl

Specialized Roubaix Pro

Specialized Roubaix Pro

We hebben twee decennia geleden de endurance road-categorie gecreëerd en bewezen dat hoge ergonomie gelijkstaat aan hoge prestaties. Vandaag is de nieuwe Roubaix SL8 met Future Shock 3.0 lichter, sneller en soepeler dan welke racefiets ooit, en biedt ongeëvenaard vertrouwen. De weg mag misschien een hel zijn, maar op de Roubaix is het altijd de hemel.

COMFORT:

Future Shock 3.0 is de ster van de show, meer instelbaar, afstelbaar en duurzamer dan ooit. Nu ervaart elke rijder, ongeacht de positie op de fiets, 20 mm aan soepele, wrijvingsvrije vering tussen de stuurpen en de balhoofdbuis. Future Shock helpt je handen en stuur stabiel te houden voor een soepelere rit met meer controle om snel, veilig en zelfverzekerd te blijven. Ons verlaagde klemontwerp biedt meer ruimte voor de zadelpen om door te buigen, maar “meer” is niet altijd beter.

CAPACITEIT:

De Roubaix was de pionier van de endurance-geometrie, zodat je “IN” de fiets rijdt, in plaats van “OP” de fiets, om druk op je handen, armen en schouders te verminderen voor meer controle en vertrouwen op elke weg. Toch is hij klaar om een bergafwaartse afdaling vol gas te nemen. Maak je comfortabel. Met een bandenspel tot 40 mm biedt deze endurance-racefiets betere tractie dan ooit tevoren op ruwe wegen en zelfs licht gravel.

PRESTATIES:

De nieuwe Specialized Roubaix Pro is de meest aerodynamische tot nu toe, met nieuwe aerovormen uit onze Free Foil-bibliotheek en verlaagde zitbuizen. Met slechts 950 gram is het frame lichter dankzij lessen die zijn geleerd van de Aethos - het lichtste productieframe ter wereld - en de Fact 10r carbon mix. Niets in zijn klasse is sneller of lichter dan de Roubaix.

 

SPECIFICATIES

Extra informatie

Frame type

Uni

Merk

Specialized

Maat

56 cm

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram