✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
Century-Velodroom
0

Trek Domane SL 6 gen 4 LUNAR SILVER

4.499,00

  • Groepset: Shimano 105 Di2, 12 speed, 11-34
  • Frame: Carbon
  • Wielen: Bontrager Paradigm Comp 25
Niet gevonden wat je zoekt? Bij Velodroom willen we nét dat stapje verder gaan om je te helpen. Daarom kun je ons altijd bellen of mailen. We horen graag van je!
T: 050 503 39 07
E: info@velodroom.nl

Trek Domane SL 6 gen 4 LUNAR SILVER

Trek Domane SL 6 gen 4 LUNAR SILVER

De Domane SL 6 is een lichte en aerodynamische endurance-racer die hunkert naar lange, ruige ritten. Met zijn elektronische Shimano 105 Di2 schakelsysteem en de grote bandenruimte (tot 38 mm) is de Domane SL 6 meer dan klaar om keihard over kasseien en asfalt te knallen. De volledig geïntegreerde stuur/stuurpencombinatie zorgt voor een strak uiterlijk en de opbergruimte in het frame biedt plaats aan je belangrijkste spullen. Koppel dat aan de comfortverhogende IsoSpeed in het achterframe, de gemakkelijk toegankelijke interne opbergruimte in het frame en de tube De meeste ritten beginnen waarschijnlijk op asfalt, maar dat wil niet zeggen dat ze daar ook eindigen. Je wilt een fiets met een uitgebalanceerde verhouding tussen kwaliteit, snelheid en comfort.

Hij moet er schitterend uitzien, betrouwbaar zijn en ook een high-tech draadloos Shimano 105 Di2 schakelsysteem hebben, plus de remkracht van hydraulische schijfremmen. Met een carbon frame en IsoSpeed in het achterframe weet je zeker dat elke rit op deze bike een feest gaat worden. Een licht 500 series OCLV Carbon frame met comfortabele IsoSpeed aan de achterzijde. Een Shimano 105 Di2 2x12-speed elektronisch schakelsysteem en krachtige flat-mount schijfremmen.

SPECIFICATIES

Extra informatie

Gewicht 18 kg
Versnellingen

1

Frame type

Uni

Versnellingsysteem

DERAILLEUR

Merk

Trek

Maat

58 cm

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram