✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Fizik zadel antares versus evo 00 adaptive regular Zwart

390,00

Fizik zadel antares versus evo 00 adaptive regular

Uitverkocht

Niet gevonden wat je zoekt? Bij Velodroom willen we nét dat stapje verder gaan om je te helpen. Daarom kun je ons altijd bellen of mailen. We horen graag van je!
T: 050 503 39 07
E: info@velodroom.nl

Fizik zadel antares versus evo 00 adaptive regular Zwart

ADAPTIVE is een nieuwe reeks hoogwaardige fietszadels met naadloos ontworpen zonale demping, ondersteuning en krachtoverdrachtseigenschappen. Welkom in de toekomst van performance racezadels. Antares versus Evo 00 Adaptieve zadels hebben vulling met naadloos ontworpen zonale demping, ondersteuning en krachtoverdrachtseigenschappen. Deze revolutionaire padding is gemaakt met behulp van Digital Light Synthesis, geavanceerde 3D-printtechnologie ontwikkeld door pioniers van de digitale carbon productie. Deze unieke techniek maakt het mogelijk om in de toekomst zadels te produceren die zijn afgestemd op de individuele biodynamische gegevens van de renner. De eerste Adaptive zadels zijn gebaseerd op het Versus Evo 00 platform. Deze racezadels met carbon die optimale krachtoverdracht leveren en erg licht zijn komen in een volledig kanaalontwerp dat verlichting van de zachte weefseldruk biedt. Antares versus Evo 00 Adaptive is voortgekomen uit het Concepts ? -initiatief van Fizik - een multidisciplinaire samenwerking tussen vooraanstaande experts uit de industrie en academici en plaatst Fizik voorop in de fietsindustrie.

SPECIFICATIES

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Merk

Fizik

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram