3.000 m2 fietsplezier • Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies
Aanbieding!

Tacxtrainer TRAINER FLUX S SMART

519,00

TRAINER FLUX S SMART

Op voorraad

Tacxtrainer TRAINER FLUX S SMART

NAUWKEURIG EN BETROUWBAAR
Houd je prestaties en voortgang bij met betrouwbare, consistente metingen. Hieronder vallen vermogen, snelheid en cadans, nauwkeurig gemeten met een ongelooflijke precisie die niet meer dan 3% afwijkt.

KLAAR VOOR DE SPRINT
Door het uitgebalanceerde ontwerp en de grote voet heeft de FLUX S Smart trainer maximale stabiliteit, zelfs tijdens de meest explosieve sprints, tot 1,500 watt.

KLIM HOGER
Haal het meeste uit je intensieve work-outs door te trainen op realistisch gesimuleerde hellingen tot een hellingshoek van 10%.

REALISTISCHER FIETSEN
Een zwaar vliegwiel van 7 kg zorgt voor realistisch rijcomfort en een goede respons.

VLOEIEND EN STIL
Deze direct drive trainer beperkt trillingen en geluid tot een absoluut minimum. Daarmee is het een van de meest geluidloze fietstrainers met vliegwielaandrijving op de markt.

Het is volledig verbonden, zodat je op jouw manier kunt trainen.
GEMAKKELIJK CONNECTEN
FLUX S Smart communiceert via Bluetooth® Smart technologie en ANT+® FE-C protocol. Zo kan het toestel werken met een aantal populaire trainingsapps zoals TrainerRoad en Zwift.

OOK ZONDER CONNECTIVITEIT
Je kunt de trainer ook in stand-alone modus gebruiken. Wanneer de trainer niet is aangesloten, wordt een vlakke weg gesimuleerd. Hoe sneller je fietst, hoe hoger de weerstand.

COMPATIBILITEIT MET TOESTELLEN
Verbind de FLUX S Smart met meerdere toestellen tegelijk. Zo kun je genieten van Tacx-software en je prestaties volgen op je Garmin fietscomputer .

TACX-TRAININGSSOFTWARE
Profiteer van een bibliotheek met meer dan 100 hoogwaardige, levensechte video's. Zo kun je de sensatie van het fietsen door de steile Alpen of op de kasseien van Milaan ervaren.

TACX-TRAININGSPLANNEN
Efficiënt gestructureerde trainingsplannen, ontworpen voor jouw fitnessniveau, helpen jouw specifieke doelen te bereiken. Houd een wedstrijd met live tegenstanders, upload GPS-gegevens, rijd met 3D-kaarten en meer.

SPECIFICATIES

Extra informatie

Merk

Tacxtrainer

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram