✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Tacxtrainer TRAINER FLUX 2 SMART

799,00

TRAINER FLUX 2 SMART

Op voorraad

Niet gevonden wat je zoekt? Bij Velodroom willen we nét dat stapje verder gaan om je te helpen. Daarom kun je ons altijd bellen of mailen. We horen graag van je!
T: 050 503 39 07
E: info@velodroom.nl

Tacxtrainer TRAINER FLUX 2 SMART

REALISTISCHER FIETSEN
Een zwaar vliegwiel van 7,6 kg zorgt voor realistisch rijcomfort en een goede respons.

VLOEIEND EN STIL
Deze direct drive trainer beperkt trillingen en geluid tot een absoluut minimum. Daarmee is het een van de meest geluidloze fietstrainers met vliegwielaandrijving op de markt.

VERBETERDE COMPATIBILITEIT
De trainer wordt geleverd met extra as-adapters – een aanzienlijke verbetering van de ascompatibiliteit. Hij is rechtstreeks uit de doos compatibel met assen van 142 x 12 mm en 148 x 12 mm.

Een opmerkelijk slimme trainer.
UITERST COMPATIBEL
De FLUX 2 Smart trainer communiceert via BLUETOOTH® Smart technologie en ANT+® FE-C protocol. Zo kan het toestel werken met een aantal populaire trainingsapps, zoals TrainerRoad en Zwift.

OOK ZONDER CONNECTIE
Je kunt de trainer ook in stand-alone modus gebruiken. Wanneer de trainer niet is aangesloten, wordt een vlakke weg gesimuleerd. Hoe sneller je fietst, hoe hoger de weerstand.

COMPATIBILITEIT MET TOESTELLEN
Verbind de FLUX 2 Smart met meerdere toestellen tegelijk. Zo kun je genieten van Tacx-software en je prestaties volgen op je Garmin fietscomputer .

TACX-TRAININGSSOFTWARE
Profiteer van een bibliotheek met meer dan 100 hoogwaardige, levensechte video's. Zo kun je de sensatie van het fietsen door de steile Alpen of op de kasseien van Milaan ervaren.

TACX-TRAININGSPLANNEN
Efficiënt gestructureerde trainingsplannen, ontworpen voor jouw fitnessniveau, helpen je specifieke doelen te bereiken. Houd een wedstrijd met live tegenstanders, upload GPS-gegevens, rijd met 3D-kaarten en meer.

SPECIFICATIES

Extra informatie

Merk

Tacx

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram