✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies
Aanbieding!

Elite Trainer Suito-T Met Blok

Oorspronkelijke prijs was: €679,00.Huidige prijs is: €550,00.

Elite Trainer Suito-T Met Blok

Uitverkocht

Niet gevonden wat je zoekt? Bij Velodroom willen we nét dat stapje verder gaan om je te helpen. Daarom kun je ons altijd bellen of mailen. We horen graag van je!
T: 050 503 39 07
E: info@velodroom.nl

Elite Trainer Suito-T Met Blok

SUITO-T is de Elite Suito hometrainer zonder meegeleverde tandwielcassette, een krachtig en compact model dat totale compatibiliteit biedt met verschillende soorten fietsen.

Krachtig, solide en stil, SUOTO-T is een interactieve hometrainer die is ontworpen om een ​​realistische, nauwkeurige en leuke fietstrainingservaring te bieden.

Met directe transmissie om meer nauwkeurigheid en rust tijdens het trainen te garanderen, is de SUOTO-T een zeer stabiele trainer, zelfs tijdens de meest intense sprints, en zijn kleine formaat maakt het gemakkelijk om overal te vervoeren en op te slaan.

Compact ontwerp
Het belangrijkste kenmerk van deze hometrainer is de stevige stalen structuur, ideaal om duurzaamheid en stabiliteit te garanderen, zelfs tijdens intensieve sprints.

Met een elegant en solide profiel heeft SUOTO-T een brede steunbasis met voorgemonteerde steunpoten. Plaats ze gewoon goed om het automatische vergrendelingsmechanisme te activeren.

SUOTO-T is ontworpen om overal een kleine voetafdruk te garanderen: de geïntegreerde handgreep, het kleinere formaat en het slanke profiel maken het gemakkelijk om overal te vervoeren en op te slaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de voetafdruk.

Vermogensmeterkoppeling (PML)
Het is een functie waarmee de hometrainer een ergometer kan gebruiken die al op je fiets is geïnstalleerd als stroombron.

Spindown
Een kalibratieprocedure voor de hometrainer die rekening houdt met alle wrijvingswaarden die in de loop van de tijd en tijdens het gebruik veranderen en die de nauwkeurigheid van de rem beïnvloeden en de effecten ervan op de weerstand die door de hometrainer wordt gegenereerd, compenseert.

Train op Zwift en Mijn E-Training!
Iedereen die de SUTO-T koopt, vindt in de doos een couponkaart die een gratis abonnement van 1 maand op Zwift en een gratis abonnement van 12 maanden op My E-Training omvat.

Ontdek alle software die je met SUOTO-T kunt gebruiken: behalve Zwift en My E-Training kun je het ook beheren met alle andere indoor cycling platforms zoals TrainerRoad, Kinomap, Rouvy, Bkool, Bikevo en nog veel meer.

UITO-T vormt een aanvulling op het assortiment ANT+™ FE-C & Bluetooth hometrainers van Elite hometrainers die communiceren met elke app, software, computer en apparaat (smartphones en tablets) via iOS, Android, MacOS en Windows. Kies gewoon de software, selecteer het parcours of trainingsprogramma en begin met trappen op je fiets. SUOTO-T past de weerstand automatisch aan.

Sensorloze cadans
Sensorloze cadans
Alle hometrainers van Elite sturen onmiddellijk kracht-, snelheids- en cadansgegevens en stellen zichzelf zo in als effectieve instrumenten om een ​​nauwkeurig trainingsprogramma op te bouwen en outdoor-workouts zoveel mogelijk na te bootsen. Cadans wordt gemeten via een praktische sensorloze technologie (d.w.z. geen sensoren om op uw fiets toe te passen) en wordt op de SUTO-T berekend als een functie van snelheidsvariaties.

SPECIFICATIES

Extra informatie

Gewicht 18,36 kg
Merk

Elite

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram