✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Drenthe 200 SiS voedingspakket

20,00

Uitverkocht

Niet gevonden wat je zoekt? Bij Velodroom willen we nét dat stapje verder gaan om je te helpen. Daarom kun je ons altijd bellen of mailen. We horen graag van je!
T: 050 503 39 07
E: info@velodroom.nl

Drenthe 200 SiS voedingspakket

We hebben het perfecte voedingspakket voor de Drenthe 200 samengesteld: de SiS beta fuel-bundel. Deze bundel bevat SiS beta fuel-drinkmix, SiS beta fuel-energy chews, SiS beta fuel-gels en de SiS Go energy-reep chocolade smaak.

2x Sis Go Energy-Reep Chocolate Fudge                           1168kj   276 kcal          32 g koolhydraten

2x Sis Beta fuel-Powder 82g Strawberry & Lime               2718 kj  640 kcal         160 g koolhydraten

2x Sis Beta Fuel-Gel  Orange                                                1346 kj  316 kcal          80 g koolhydraten

1 x Sis Beta fuel-energy chews Orange                                808 kj  190 kcal          46 g koolhydraten

Totaal 318 g koolhydraten! Op basis van 90 g koolhydraten per uur kun je met dit pakket 3,5 uur fietsen.

Met dit pakket kan je, als je het aanvult met voeding van verzorgingsposten, ongeveer 3,5 uur mee fietsen op basis van 90 g koolhydraten per uur. Perfect om het punt halverwege te halen, dus, waar je een tweede pakket uit je tas kan pakken.

De SiS beta fuel-drinkmix is een ideale manier om tijdens het sporten snel energie bij te tanken. Het bevat koolhydraten die snel worden opgenomen door het lichaam, zodat u direct profiteert van de extra energie.

De SiS beta fuel-repen zijn een handige manier om on-the-go energie bij te tanken. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en bevatten eveneens snel opneembare koolhydraten.

De SiS beta fuel-gels zijn een krachtige energieboost tijdens het sporten. Ze bevatten een hoge concentratie koolhydraten die snel worden opgenomen door het lichaam, zodat u direct profiteert van de extra energie.

Tot slot bevat de bundel ook een SiS Go energy-reep chocolade smaak. Deze reep is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat vezels en eiwitten die bijdragen aan de spieropbouw. De chocoladesmaak maakt het extra lekker om te eten.

Bestel nu onze SiS beta fuel-bundel en boost je sportprestaties met deze kwalitatief hoogwaardige voedingsproducten!

SPECIFICATIES

Extra informatie

Merk

Sis

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram