✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Velodroom gaat op reis

We gaan naar de Stelvio!

Op reis met Velodroom-klanten, leuk toch?

Velodroom gaat op reis, en jij kan mee! Gewoon omdat we het leuk vinden verleggen we onze grenzen en stijgen we naar grote hoogte. En wat is er leuker dan dit doen met jou, onze favoriete klant?  

In samenwerking met onze reispartner Amateurfietser.nl organiseren we vanaf 10 juni een 7-daagse (6 nachten) fietsreis naar de Stelvio. Voor Velodromers hebben we een speciaal aanbod samengesteld. We overnachten in een uitstekend hotel in de omgeving van Bormio, een geweldige uitvalsbasis om de Stelvio, de Gavia of de gevreesde Mortirolo te beklimmen.

We hebben een aantal prachtige routes uitgezet voor alle niveaus. Afstanden variëren van 50 tot 150km. Je bepaalt zelf welke afstanden je wilt fietsen.  Uiteraard zijn er ervaren wegkapiteins aanwezig en is er een Velodroom-mechanieker beschikbaar voor eventuele problemen. Onderweg zorgen we voor bevoorrading en gedurende de week zorgen we goed voor je.

Dit krijg je:

Deze reis organiseren we exclusief voor Velodroom-klanten. Daar hoor jij bij, en dat levert natuurlijk voordeel op. Dit krijg je namelijk:

  • Een flinke korting op je reis
  • Een reis met gelijkgestemden
  • Een gratis check van je fiets twee weken voor vertrek
  • Een infomatie-avond met alle deelnemers
  • Een korting van € 50,- op je volgende reis bij Amateurfietser.nl

Zo Boek je:

Voor de duidelijkheid: we organiseren deze reis niet zelf. Amateurfietser.nl doet dit voor ons én samen met ons, dus zij zijn je aanspreekpunt voor, tijdens en na het boeken. Omdat deze reis vooral bedoeld is voor Velodroom-klanten is de reis alleen te bekijken met deze inlogcode: Velodroomreis. Nadat je deze code hebt ingevuld kan je op het kader van de reis klikken en zie je alle details, veel gestelde vragen (FAQ) en kan je uiteraard die topreis boeken. Meer info vind je via de site van Amateurfietser.nl.

DE REIS BEKIJKEN  BIJ AMATEURFIETSER.NL

misschien is dit ook iets voor jou?

nieuws 
we hebben je zoveel te vertellen!

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram