✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
Century-Velodroom
0
Aanbieding!

Quad Lock Stuurdl hoes samsung galaxy s5

Oorspronkelijke prijs was: €69,99.Huidige prijs is: €5,00.

Stuurdl hoes samsung galaxy s5

Op voorraad

Niet gevonden wat je zoekt? Bij Velodroom willen we nét dat stapje verder gaan om je te helpen. Daarom kun je ons altijd bellen of mailen. We horen graag van je!
T: 050 503 39 07
E: info@velodroom.nl

Quad Lock Stuurdl hoes samsung galaxy s5

Vervaardigd met een harde kern van polycarbonaat met een duurzaam TPU buitenkant, is de Samsung Galaxy S5 hoes van Quad Lock gebouwd om elke dag te gebruiken en de telefoon te beschermen. Het zachte TPU-materiaal maakt het plaatsen en verwijderen zeer eenvoudig en biedt grote impact bescherming. Alle Quad Lock hoezen beschikken over het gepatenteerde montage systeem, zodat u uw smartphone op het hele assortiment Quad Lock houders en accessoires kunt gebruiken. Wanneer u de Quad Lock klik hoort kunt u er zeker van zijn dat uw smartphone stevig is aangesloten. De hoes geeft toegang tot alle contactpunten, knoppen en schakelaars. Let op: de hoes is niet geschikt voor het Samsung Qi Wireless Charging systeem.

SPECIFICATIES

Extra informatie

Gewicht 0,06 kg
Merk

Quad Lock

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram