✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
Century-Velodroom
0

Zolderverkoop

We ruimen flink op....

Zolderopruiming bij velodroom

We ruimen flink op....
En dat merk je! De bovenverdieping staat vol met scherp geprijsde racefietsen, mountainbikes en gravelfietsen. Geen oude rommel, maar aantrekkelijke overjarige modellen die plaats moeten maken voor de nieuwe collectie.

Topfietsen als de Cannondale Scalpel, Pinarello X3, Trek Madone en Orbea Terra zijn allemaal lekker in de aanbieding, samen met heel veel andere schitterende fietsen. Natuurlijk wel in een beperkt aantal maten en vooral: op=op! Online alvast kijken welke fietsen er scherp geprijsd zijn kan hier.
Fietsen aanbieding

We ruimen ook kleding op!

En niet zomaar wat kleding, hè... De bezem moet er door, dus je scoort bijvoorbeeld 40% korting op onze complete Rapha-collectie. Zo wordt stijlvol, duurzaam en hoogwaardig fietsen wel heel betaalbaar! Tip: er hangen een paar fantastische winterbroeken tussen... Bekijk een gedeelte van de Rapha sale hier.


Rapha 40% korting

Nieuwe fietsschoenen?

Dan is dit het moment! Zo krijg je op alle geselecteerde schoenen (je vindt ze op de opruimzolder!) minimaal 50% korting. Da's niet gek voor bijvoorbeeld een paar Sidi's of Fiziks, dachten we.

Kom passen, dan weet je gelijk of het wat voor je is. En we helpen je natuurlijk graag, want ondanks de lage prijzen staan we met evenveel plezier voor je klaar! De schoenen en andere artikelen alvast online bekijken kan hier.

misschien is dit ook iets voor jou?

nieuws 
we hebben je zoveel te vertellen!

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram