3.000 m2 fietsplezier • Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Zomer in de bol

Bij Velodroom!

VANAF 30 JUNI Een echt rad van fortuin bij Velodroom!

Nou ja, echt... Hij is van karton. Het moet wel een beetje duurzaam  natuurlijk. Maar hij is wel groot, en belangrijker: hij staat vol met korting. Benieuwd hoe het werkt? Zo gaan we het doen:

  • Samen met onze raddraaier geef je een slinger aan het Rad van Fortuin. Het rad stopt op een kortingsbedrag. Deze korting mag je toepassen op iedere nieuwe fiets in onze collectie, dus niet op occassions. 
  • Het kortingsbedrag schrijven we op een cheque. Deze cheque heeft een vervaldatum, namelijk twee weken vanaf het moment van draaien. Zo heb je rustig de tijd om over je nieuwe fiets na te denken.
  • Koop je 1 van onze geselecteerde fietsen? Dan mag je een extra slinger aan het rad geven en beide kortingen bij elkaar optellen!

We hebben een paar spelregels:

  • De actie is niet te combineren met andere acties en kortingen
  • Heb je voor de actieperiode een fiets besteld en kom je die in de actieperiode halen? Dan geldt deze actie helaas niet op jouw aankoop. Geen zorgen, we hebben een leuke verrassing voor je klaar staan die dit meer dan goed maakt.
  • Gewonnen artikelen zijn niet in te wisselen of te ruilen voor een geldbedrag.

Dit zijn onze geselecteerde fietsen

Speciaal voor jou hebben we een paar fietsen uitgekozen die we er écht even uit willen lichten. Want misschien zie je door de bomen het bos niet meer en wil je gewoon een fiets waar je echt blij van wordt. Geen zorgen, hebben we voor je uitgezocht. En om je nog wat blijer te maken hebben we een extra cadeautje voor je: bij deze fietsen mag je twee keer aan ons Rad van Fortuin draaien. Da's dus dubbele korting! Als je daar geen glimlach van krijgt weten wij het ook niet meer! 

Speciaal voor onze zomer-in-de-bol-actie hebben we 4 fietsen geselecteerd die we er echt even extra uit willen lichten. De Koga E-Nova PT is door de Consumentenbond verkozen tot beste E-bike, bijvoorbeeld. De Cannondale Synapse is de meest complete endurance-racer van dit moment, de Cannondale Scalpel HT een heerlijk gooi-en-smijt-machine voor de single tracks en de Ridley Kanzo A met GRX800 is voor voor deze prijs echt héél goed.

Wekelijkse winacties!

Naast al het actiegeweld hebben we ook nog een leuke winactie. Elke week nieuwe prijzen, elke week nieuwe kansen. En je hoeft er helemaal niet zo veel voor te doen. Let op:

  • Bij ons Velocafé vind je, naast heerlijke koffie en gebakjes, een vriendelijke medewerker die een invulkaartje voor je heeft. 
  • Dit kaartje vul je in (1 per persoon per week) en gooi je in onze winbox
  • Elke week trekken we 1 winnaar die een leuke prijs wint. Benieuwd naar de prijzen? Check ze hieronder!

 Week 1: de nieuwste Lazer Strada-helm met Kineticore!
Week 2: een heerlijke trui van La Machine!
Week 3: een Airolube-schoonmaakpakket met alles er op en er aan!
Week 4: een AGU Shelter-fietstassenset!

 

EN HEB JE DIT AL GEZIEN?

Net als ieder jaar hebben we een eigen wielerpouletje via Ploegleider van het Dagblad van het Noorden. Doe je ook mee? Meld je dan aan bij onze subleague. Het kost een paar euro, maar het maakt het kijken echt wat leuker en je kan iedere dag een klein prijsje winnen. Voor de eindwinnaar van onze poule hebben een leuk prijzenpakket bedacht. Hier vind je onze subleague en kan je gelijk aanmelden!

De Kop van Drenthe is schitterend, en hoe kan je dat mooier ontdekken dan met de fiets? Om er exta van te genieten kun je bij ons een goed gevulde knapzak huren die je zo aan je fiets hangt. Vol met lekkers voor een fijne picknick onderweg.  Bovendien kun je bij ons een MIO meekrijgen zodat je de route altijd kunt vinden én we bieden je de kans om onze e-bikes uit te proberen. Meer weten? Hier vind je alles wat je moet weten!

misschien is dit ook iets voor jou?

WINACTIES 
ZOMER IN DE BOL BIJ VELODROOM

nieuws 
we hebben je zoveel te vertellen!

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram