✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies
Aanbieding!

FFWD RYOT 55 Wielset DT240

1.649,00

Niet gevonden wat je zoekt? Bij Velodroom willen we nét dat stapje verder gaan om je te helpen. Daarom kun je ons altijd bellen of mailen. We horen graag van je!
T: 050 503 39 07
E: info@velodroom.nl

FFWD RYOT 55 Wielset DT240

Let op: deze wielset bieden we actiematig aan in samenwerking met FFWD. De levertijd bedraagt daarom ca een week.

DE NIEUWE LAW IN AERODYNAMISCHE WEGWIELEN

Met het doel om het snelste wiel op de markt te brengen hebben we een nieuw velgprofiel ontwikkeld, LAW Tech genaamd. LAW is een afkorting van 'Laminar Airflow Wing' en is speciaal ontwikkeld om een betere aerodynamica te leveren bij het gebruik van bredere banden door een soepele luchtstroom te creëren.

De eerste resultaten werden al getoond in het eerder gelanceerde RYOT44 model dat gericht is op allround prestaties en gebruik.

We introduceren nu het snelste wegwiel dat er is, de RYOT55! Het overtreft zijn concurrenten in omstandigheden die je in de echte wereld tegenkomt en is bewezen in windtunnel tests. Met het LAW tech velgprofiel brengt de RYOT55 een aerodynamisch voordeel van 5 watt bij 25mm bandbreedtes, waar zijn voorganger, de F6 met DARC technologie, het best geschikt was met 23mm banden.

Bij vergelijking met de meest gangbare concurrenten in de windtunnel,  bleek RYOT55 een gemiddeld voordeel op te leveren tussen 1,5 en 2,7 watt. RYOT55 zet hiermee de nieuwe standaard in aerodynamische wegwielen.

Wanneer je met de RYOT55 de weg op gaat vertalen deze wattage besparingen zich in hetzelfde resultaat terwijl je energie bespaart, of je kunt sneller gaan bij dezelfde energie-inzet als voorheen. Dit zal het verschil maken wanneer je in de finale van een wedstrijd zit of je fietsvrienden moet verslaan bij de koffiestop!

Wielen bouwen die lang mee gaan

Competitief zijn op het gebied van aerodynamica is één ding, gewicht is ook erg belangrijk. Met 1620 gram voor de RYOT55 bouwen we een set om lang mee te gaan en uitstekende prestaties biedt in stijfheid door het gedeeltelijke gebruik van DT AeroComp spaken. De 21mm interne velgbreedte zal resulteren in een effectieve bandbreedte van 28mm bij gebruik van 25mm banden.

Kies de naven die bij jou passen. Je hebt de keuze uit de nieuwe hoogwaardige FFWD naven of de DT240 EXP naven. De FFWD naven zijn ontworpen met het 2:1 spaakpatroon (dubbele hoeveelheid spaken aan kritische kant), hebben ook de ratchet aandrijving en grote lagers voor extra duurzaamheid. De DT Swiss 240 naven hebben een verbeterd EXP ratchet systeem. De naaf onderdelen bieden een nog hogere precisie met snelle aangrijping, meer stijfheid in combinatie met een lager gewicht.

Bouw jouw FFWD naaf om

Al onze naven voor schijfremmen hebben standaard een 12mm steekas passing, maar jouw FFWD voornaaf kan ook omgebouwd worden naar 15mm met deze ombouwkit. Kies: Voor - 15/100 - FFWD

Voor u gebouwd met de meeste precisie en dezelfde hoeveelheid aandacht die we besteden aan alle wielen in onze fabriek in Nederland. De wielen worden verzonden als een compleet pakket met accessoires en in een mooie beschermende wieltas. (disc rotors niet inbegrepen)

De Shimano opties zijn zowel voor 11 speed als de nieuwe 12 speed geschikt!

SPECIFICATIES

Extra informatie

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram