✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies
Aanbieding!

FFWD Ryot 44 wielset DT240

1.649,00

Niet gevonden wat je zoekt? Bij Velodroom willen we nét dat stapje verder gaan om je te helpen. Daarom kun je ons altijd bellen of mailen. We horen graag van je!
T: 050 503 39 07
E: info@velodroom.nl

FFWD Ryot 44 wielset DT240

Let op: deze wielset bieden we actiematig aan in samenwerking met FFWD. De levertijd bedraagt daarom ca een week.

DE REBEL ONDER DE ALL-ROUND WIELEN

Om een oproer in de categorie all-round wielen te veroorzaken hebben we de RYOT44 gemaakt

Door briljante verbeteringen aan de aerodynamica, het gewicht en de stijfheid is de RYOT44 DE wielset voor alle terreinen. Vol met nieuwe technologie en met een nieuw ontwerp dat zeker wat hoofden zal doen omdraaien.

Het belangrijkste onderdeel van de RYOT44 is het nieuwe LAW Tech aerodynamische velgprofiel. LAW is de afkorting van 'Laminar Airflow Wing' en is speciaal ontwikkeld om de aerodynamica te verbeteren bij gebruik van bredere banden door het creëren van een soepele luchtstroom.
Het is een wiel voor de fietser die alle features wil gebruiken om zo veelzijdig mogelijk te zijn. Met 10% meer stijfheid dan de concurrent én de verbeterde aerodynamica bieden wij jou wat je nodig hebt op vlakke wegen met zijwind. Met een gewicht van slechts 1.520 gram voor de set, kan je ook makkelijk bergop fietsen en met het nodige vertrouwen weer afdalen.

De RYOT44 is met zijn tubeless ready wielset en de mogelijkheid om banden tot 42 mm te monteren ook geschikt voor licht gravel gebruik.

Gebouwd rondom de beste naven

Kies de naven die bij jou passen. Je hebt de keuze uit de nieuwe hoogwaardige FFWD naven of de DT240 EXP naven. De FFWD naven zijn ontworpen met het 2:1 spaakpatroon (dubbele hoeveelheid spaken aan kritische kant), hebben ook de ratchet aandrijving en grote lagers voor extra duurzaamheid. De DT Swiss 240 naven hebben een verbeterd EXP ratchet systeem. De naaf onderdelen bieden een nog hogere precisie met snelle aangrijping, meer stijfheid in combinatie met een lager gewicht.

Bouw jouw FFWD naaf om

Al onze naven voor schijfremmen hebben standaard een 12mm steekas passing, maar jouw FFWD voornaaf kan ook omgebouwd worden naar 15mm met deze ombouwkit. Kies: Voor - 15/100 - FFWD

Voor jou gemaakt met dezelfde precisie en aandacht die wij, in onze vestiging in Nederland, aan alle wielen besteden. De wielen worden inclusief accessoires in een fraaie, beschermende wieltas geleverd.

De Shimano opties zijn zowel voor 11 speed als de nieuwe 12 speed geschikt!

SPECIFICATIES

Extra informatie

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram