✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies
Aanbieding!

Droombundel: Vittoria Mezcal 29x2.25 TLR + Vittoria Mezcal 29x2.25 TLR

85,00

Niet gevonden wat je zoekt? Bij Velodroom willen we nét dat stapje verder gaan om je te helpen. Daarom kun je ons altijd bellen of mailen. We horen graag van je!
T: 050 503 39 07
E: info@velodroom.nl

Droombundel: Vittoria Mezcal 29x2.25 TLR + Vittoria Mezcal 29x2.25 TLR

Bij het kiezen van banden voor je fiets is het belangrijk om rekening te houden met de oppervlaktecondities waarop je zult rijden. Verschillende banden zijn ontworpen voor verschillende condities, dus het is belangrijk om de juiste band te kiezen voor het oppervlak waarop je zult rijden.

In dit geval, aangezien de Vittoria Barzo een band is voor natte omstandigheden en de Vittoria Mezcal een band is voor droge omstandigheden, is de beste combinatie voor de volgende oppervlaktecondities:

  • Voor droge omstandigheden is de Vittoria Mezcal band de beste keuze. Het heeft een lage profielbandpatroon dat uitstekende tractie en bochtenvermogen op droge wegen biedt.
  • Voor intermediêre omstandigheden, zoals die met een mix van natte en droge secties, is de combinatie van Vittoria Mezcal en Vittoria Barzo band een goede optie. Monteer dan de Mezcal aan de achterzijde en Barzo aan de voorkant. Zo profiteer je van een iets zekerder stuurgedrag aan de voorzijde en optimale snelheid aan de achterzijde.
  • Voor natte omstandigheden is de Vittoria Barzo band de beste keuze. Zijn agressievere bandpatroon zal uitstekende tractie en controle op natte wegen bieden.

In het algemeen biedt de combinatie van Vittoria Barzo en Vittoria Mezcal banden goede prestaties in een breed scala aan oppervlaktecondities. Het is belangrijk om de juiste band te kiezen voor de specifieke omstandigheden waaronder je zult rijden om de best mogelijke prestaties en veiligheid te garanderen.

SPECIFICATIES

Extra informatie

Merk

Vittoria

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram