✓ 3.000 m2 fietsplezier   ✓ Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland   ✓ Klanten beoordeling: ★★★★★ 4.8/5
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Velodroom testdag

Ontmoet jouw klanten en maak fans!

GROTE TESTDAG BIJ VELODROOM

Op 6 april is het feest: dan organiseert Velodroom een grote testdag in een gezellige setting. Bij mooi weer bouwen we buiten een gezellig terreintje op met festivalgevoel, bij minder weer verplaatsen we de boel naar binnen. Gedurende de hele dag zijn er allerlei fietsen te testen, we zorgen daarbij voor een aantal mooie routes die in de omgeving te fietsen zijn voor racefiets, offroadfiets en e-bike.

KOM JIJ ONS HELPEN?

Dit kunnen we natuurlijk niet zonder onze partners. We willen je daarom vragen om aanwezig te zijn met aankleding, een testvloot fietsen (uit zo veel mogelijk categorieen, aansluitend bij ons assortiment) en personele ondersteuning. 

MAAK FANS VAN JE KLANTEN!

Naast een testdag willen we het evenement ook insteken als bedankje naar onze klanten. Iedereen die de afgelopen 3 jaar bij ons een fiets heeft gekocht krijgt een uitnodiging om samen met ons een feestje te vieren. Omdat we ze dankbaar zijn en omdat we een vinger aan de pols willen houden. Denken ze nog aan ons, kunnen we nog wat voor ze doen en zijn ze nog een beetje blij? Dit geldt natuurlijk ook voor jullie, waarbij er natuurlijk ook promotie van het merk mogelijk is bij de rest van het aanwezige publiek.

Direct naar de inschrijving

IN HET KORT

  • Bij goed weer richten we een buiten een marktje met stands van diverse fietsmerken in. Bij slecht weer doen we dat binnen.
  • Geplande datum is 6 april 2024, start rond 10:30
  • We tekenen voor alle discplines (weg / offroad / urban) een leuke route uit vanaf Velodroom en pijlen deze. Zo proberen we ook niet-klanten te trekken.
  • Wij zorgen voor catering en een groot deel van de algemene inrichting.
  • Voor iedere discipline (race, offroad, stadsifets / e-bike) tekenen we laagdrempelige fietsroutes van en naar Velodroom.
  • We zorgen voor een fotograaf en zullen er vooraf (mailing naar ca 6000 abonnees, tijdens (social media) en achteraf (social media) veel aandacht aan besteden.

We vragen het volgende van jullie:

  • Het zou leuk zijn als jullie aanwezig willen zijn met de nodige aankleding en  branding. Zo kan je eigen plekje creëren op het terrein waar je jouw klanten kan ontvangen, dus de mensen die het afgelopen jaar een fiets hebben gekocht van jouw bedrijf. Denk bij de aankleding aan een bus, camper, tent, boog, vlaggen of andere evenementenmaterialen die je mogelijk hebt.
  • Het zou leuk zijn als je je eigen klanten kan bedanken met een klein presentje. Invulling geheel naar eigen inzicht, en alles is leuk. Als je een inschatting wilt van het aantal verkochte fietsen van jouw merk, bericht ons dan even.

AANMELDING

misschien is dit ook iets voor jou?

nieuws 
we hebben je zoveel te vertellen!

Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram