3.000 m2 fietsplezier • Grootste fietsenwinkel van Noord-Nederland
0
Snel thuisbezorgd
30 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Persoonlijk advies

Een picknick op de fiets!

Met een leuke knapzak...

LEKKER PICKNICKEN OP DE FIETS!

De Kop van Drenthe is schitterend, en hoe kan je dat mooier ontdekken dan met de fiets? Om er exta van te genieten kun je bij ons een goed gevulde knapzak huren die je zo aan je fiets hangt. Vol met lekkers voor een fijne picknick onderweg. Er zit genoeg in voor twee personen. Heb je meer nodig? Geen probleem, geef het aan in onderstaand formulier. Minder gaat niet, maar als je een extra ommetje maakt krijg je de tas vast ook wel in je eentje leeg. 

INCLUSIEF FIETSROUTE

In onze knapzak vind je twee leuke fietsroutes van 23 of 37 kilometer bij ons in de omgeving. Erg geschikt voor de trekkingfiets of e-bike, en wij hebben de mooiste weggetjes voor je geselecteerd.

Het meest ontspannen is om de route te fietsen met een fietsnavigatie. Heb je zelf niet de beschikking over een fietsnavigatie? Dan kan je bij ons de Mio Cyclo PAL lenen.

De picknick begint bij ons aan de bar in het Velocafé met een kop koffie/thee en een gebakje, hier ontvang je de knapzak en eventueel de fietsnavigatie waarna je klaar bent om de prachtige omgeving te gaan ontdekken. Na afloop van de tocht nog een heerlijke kop koffie/thee bij ons aan de bar om na te genieten van je rit. De kosten bedragen €25 voor twee personen.

Reserveer nu snel via het onderstaande formulier. We nemen daarna contact met je op om de reservering te bevestigen. 

(let op: zonder onze bevestiging heb je nog niet gereserveerd, wacht dit dus even af)

RESERVEER JE KNAPZAK

Na het versturen van onderstaand formulier krijg je van ons een betaallink toegestuurd voor de picknicktas. Pas na onze reactie en jouw betaling is de reservering definitief. Verder hebben we een aantal spelregels:

 • De picknicktas krijg je van ons in bruikleen. De inhoud mag je lekker opeten, maar de tas willen we terug. :-) Het betreft trouwens een Shelter-tas van AGU, die we uiteraard in de winkel te koop hebben.
 • Je krijgt een kaartje van de route mee, maar je kan ook gebruik maken van een Mio PAL-fietsnavigatie. Daar vragen we wel €25,- borg voor.
 • De route is erg geschikt voor e-bikes, trekkingfietsen en stadsfietsen. Wil je eens E-bike proberen? Wij hebben een klein aantal te leen. Ook hier vragen we borg voor: € 50,- per fiets.

  misschien is dit ook iets voor jou?

  WINACTIES 
  ZOMER IN DE BOL BIJ VELODROOM

  nieuws 
  we hebben je zoveel te vertellen!

  Schrijf je in en ontvang de beste tips en de nieuwste aanbiedingen

  magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram